Translate

2013. november 20., szerda

Bach virágterápia

Tischler Angelika
8152 Kőszárhegy Fő út 119.
60779117-1-27
70-9412064
herbariaangelika@gmail.com

A Bach- virágterápia egy nagyon erős, de gyengéd gyógyítási mód , enyhíti a félelmet  és a szorongást , csökkenti  a stresszt és a gyászt , és javítja stresszes kapcsolatokat. Így egy csodálatos módja annak, hogy az egyensúly helyreállítsa és a harmóniát hozzon  az életedbe. A Bach virágesszenciák  nagyon biztonságosak , hatékonyan és könnyen használhatóak  több mint 75 éve, és széles körben használják Európában .

Dr. Edward Bach fejlesztette ki a virágesszenciák , mert rájött , hogy a betegek érzelmi állapot változása előzi meg a fizikai tüneteket, és azt akarta , hogy megszüntesse a betegség lelki okait . Felfedezte, hogy egyes virágok semlegesítik a negatív energiákat  és pozitív gondolatokat és érzelmeket hoznak létre. Dr. Bach kijelentette, hogy "Gyógyulás akkor következik be, ha a lelkünk harmoniába kerül.

A negatív   érzelmi állapotok pusztítást hoznak  létre a fizikai testünkben . Ezért ő nagyon ajánlom a Bach- virágterápiát , hogy segítsen egyensúlyt visszahozni az életedbe, és helyreállítani egészséget és jólétét . Bach-virágterápia konzultációk helyben elérhető Skype-on és személyesen.

Skype-os konzultáció 8000 Ft, ami magában foglal egy óra konzultációt, személyre szóló virágesszencia keveréket és ennek kiszállítási költségét.

E-mail-es konzultáció most elérhető ingyenesen, amely egy felmérés arról melyik virágesszencia hozhat harmóniát lelki életedbe.

Ha szeretnéd megtudni melyik virág segítene neked a legjobban írj ide:

herbariaangelika@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése