Translate

2012. július 15., vasárnap

Hogyan gyógyítanak a virágesszenciák?

Hogyan gyógyítanak a virágesszenciák?
il_570xn.245158973.jpg
Bizonytalanság, félelem, düh, keserűség, bűntudat...
A különféle lelkiállapotaink harmonizálásának képességével rendelkező virágesszenciák a természet csodálatos ajándékai amelyek képesek a viselkedésünk megváltoztatására és a világhoz fűződő viszonyunk jobbá tételére.


A virágesszenciák azon túl, hogy igen eredményes gyógyhatással rendelkeznek, jabban is segítségünkre vannak, hogy túljussunk ingadozó lelkiállapotainkon és leküzdjük az abból származó  testi problémáinkat.

Mindenekelőtt fejlődésünket és átalakulásunkat elősegítő katalizátorok, amelyek hozzásegítenek minket emberi küldetésünk megvalósításához, képességeink kiteljesítéséhez szükséges érzékenységünk, tudatunk felbredéséhez.

Sajátos válasszal szolgálnak korunk kihívásaira és mindenyájunk számára lehetvé teszik hogy megtaláljuk helyünket a mai világban.

Ez a módszer nagyon távol áll  a hagyományos tudományos kutatástól, amely csak az élet mechanizmusaival foglalkozik és figyelmen kívül hagyja  annak misztériumát.

A virágesszenciák kiegészítik a hagyományos orvosi kezelést, de nem alkalmasak annak felváltására. Nem helyettesítik az adott esetben elengedhetetlenül szükséges orvosi ellátást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése