Translate

2012. július 16., hétfő

Vasfű

Vasfű
A lelkesedés virága
Mások boldogulása iránti túlzott aggódásra
Világmegváltástól a fáklyahordozásig
bluevervain.jpg

Bach: "Azoknak, akiknek szilárd elképzeléseik vannak az életről, melyek meggyőződésük szerint helyesek, s amelyeken csak nagyon ritkán változtatnak. Legfőbb vágyuk, hogy a körülöttük élőket is megtérítsék saját életszemléletüknek. Erős akaratúak és bátrak, mivel mindig biztosak abban, amit tanítani akarnak. Ha megbetegszenek, még sokáig talpon maradnak és folytatják munkájukat, akkor is, amikor már mások rég feladták volna."

A vasfű-állapot mögött emberbaráti idealizmus, céltudatos gondolkodás, akaraterő és erős dominancia vágy áll.

Mindebből harmonikus esetben főleg idealisztikus célokért könnyen lelkesedő és kitartóan harcolni képes, embertársaival szemben nagyon segítőkész, ám céljaikat és elképzeléseiket mindig tiszteletben tartó személyiség fejlődik. Élete a szó nemes értelmében vett misszió, célja környezete önzetlen segítése.

Diszharmonikus esetben vagy kedvezőtlen körülmények között többé nem embertársai igényei, hanem saját elképzelései számítanak. Tudja, hogy mi lenne jó a többieknek, és tűzön- vízen át megpróbálja idealista, meg nem valósítható, világmegváltó gondolatait rájuk kényszeríteni. Türelmetlen, fanatikus, környezete számára terhes misszionáriussá válik, aki soha nem adja fel. Céljai, ideái időnként megváltoznak (akár ellenkezőjükre is), de ekkor is hasonló makacssággal harcol értük.

Kulcsszavak:
•             Misszionáriusi túlbuzgóság
•             Túlzott lelkesedés, fanatizmus
•             Mindent túlzásba visz
•             Túlzottan idealista beállítottság
•             Intoleráns idealizmus
•             Világmegváltás

A vasfű esszencia a stresszt okozó túlbuzgóság és a misszionáriusi erőszakosság elleni szer. Segít mások beállítottságát elfogadni és hagyni mindenkit a maga módján boldogan élni. Kitágítja a szellemi horizontot, és azt a felismerést közvetíti, hogy az ember nem minden igazság kútfője. Megakadályozza, hogy a vállalkozó kedv és a tetterő önállósítsa magát, és stresszt okozzon. Ezért ideges feszültségek, álmatlanság, magas vérnyomás vagy görcsök kezelésére alkalmas.

Megerősítések:
•             "Elengedem" - Nem ragaszkodom görcsösen saját elképzeléseimhez.
•             "Teret adok" - Elfogadom más véleményét is.
•             "Tudom, hol a határ" - Megtartom a mértéket minden tevékenységemben.
a.jpg
Az esszenciát megrendelheted itt:
gyogyitokert@gmail.com
Szárított leveleit és felső hatásrészeit használják drogként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése